AddThis Social Bookmark Button

miercuri, iunie 18, 2008

Fedora la Cluj-Napoca

[poster]Un grup format din citiva membrii ai comunitatii romanesti Fedora (Adrian, Andrei, Alexandru si Nicu) merge simbata 21 iunie 2008 la Cluj-Napoca, la un eveniment organizat de catre Grupul pentru software liber in cadrul Facultatii de Stiinte Economice, unde vor vorbi despre Fedora, Firefox, OpenOffice.org si Narro.

In incheiere vor participa si la o petrecere de lansare a Firefox 3, asa ca daca sinteti interesati de subiecte - Fedora (sau Linux in general), Firefox, OpenOffice.org, localizare (Narro) sau Open Source in general si locuiti in Cluj sau in apropiere, sinteti invitati.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Putin offtopic: Am incercat sa imi instalez si eu noul fedora (intr-o masina virtuala) si dupa instalare, imi porneste direct in mod text. Din cate am reusit eu sa fac pe acolo, am inteles ca nu prea a recunoscut placa video. Ai idee ce as putea face?
Multumesc.

nicu spunea...

Experienta mea cu masinile virtuale este limitata, asa ca te invit sa intebi pe forumul de la http://forum.fedoraproject.ro/

Masina virtuala nu ar trebui sa emuleze o placa video genreica, care sa fie recunoscuta implicit? Ce masina virtuala folosesti, VMware?
Cred ca mai poti investiga si daca porneste in runlevel-ul corect (5 pentru boot grafic, 3 pentru boot text) sau daca ai ceva erori prin logurile X-ului (/var/log/Xorg.*.log).

Dar, cum spuneam, mai bine pe forumul unde sint altii mai priceputi decit mine in domeniu (VM).